♥Welcome to DcayKu's Blog ;)Have a nice walk♥ ♥Welcome to DcayKu's Blog ;)Have a nice walk♥ ♥Welcome to DcayKu's Blog ;)Have a nice walk♥ ♥Welcome to DcayKu's Blog ;)Have a nice walk♥ ♥Welcome to DcayKu's Blog ;)Have a nice walk♥

Terima kasih Nazrin :'))

Assalammualaikum. siapa Nazrin? Umur 23 tahun, stay area Teluk Intan Perak. Dia kawan Whatsapp aku. Kenal sejak hari tu lagi dari FB :')) Kami selalu jugak whatsapp tapi tak laa 24/7 sebab dia ada girlfriend. why I wrote about him? sebab dia baik. sangat baik. Malam ni aku sibuk mencari orang yg boleh tolong topup kan aku. Tiada satu yang boleh. Ada certain yg langsung tiada respon ;// Kenapa aku DESPERATELY cari topup? sebab aku mau calling dengan DIYA SYAFIQAH sebab ada benda yang perlu kami cakap dan mmg sangat penting. So aku secara desperatenya minta top up dengan Nazrin melalui whatsapp."Salam awk,boleh tolong sy tak?" "wasalam. ye npe ni?" "boleh tak awak tolong topup kan saya berapa jaa. Esok sy ganti. sy betulbetul perlu sekarang :'(( Boleh tak" "emm kawankawan awk yg lain takde ke? sorry to say kenapa sy?" aku jawab "sy tak tahu nak minta tolong siapa dah :( sy perlu sekarang kalau tak boleh takpe laa" at FIRST dia reply "Sorry sy baru jaa balik kerja. Really2 sorry". Time tu aku berusaha minta sama org lain pula dan biarkan seja whatsapp dia tu, 15mins later, "Awk, sy nk kua ni. awk still nk reload tu ke? klo awk da dpt takpela" Sangat terkejut suddenly lepas kerja then nak keluar balik? "belum dapat :'(( awk tolong. esok sy ganti balik. i really need it now" "Ok gimme 5mins." "thanks a lot." "DIGI right? Dayang? are you there? I'm waiting~" "I'm here. yes DIGI." "sorry late. kedai tutop so kena patah balik g 7e. nah *number coupon*" "ya Allah awk sy mnta maaf menyusahkan awk" "got it? its okay:)" "dapat.awak pakai number apa? maxis? celcom? umobile? esok sy ganti" "takpela sy ikhlas tolong" "awk jgn ckp mcm tu sy dah janji td ://" "alah sy dah halalkan pon. so awk takpayah laa pningkan kpale, awk g la settle masalah awk tu dulu" "awk jgn mcm tu please. sy merayu ni. sy dah janji laa" "awk ni kan hmm yelaa sy pakai maxis. kalau awk takde duit bile2 pon boleh ganti. ok?" macam tu ceritanya :'(( sangat baik! katanya dia nak pergi rumah kawan sbb tu terus belikan aku topup. hmm. btw THANK YOU NAZRIN. garagara dia aku dapat calling dengan DIYA SYAFIQAH my BGFF :'))

2 comments:

  1. Nangis jp lpas bca ni~
    (T-T)

    ReplyDelete
  2. Terharu lettew :D hikhik. lalalalalala

    ReplyDelete

HAK MILIK sii DCAY AZA !